Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nape ntah tetiba jer aku tringat kat sek Pak Man. Pak Man nie sek men aku dulu mmg dikenali sbg pondok Pak Man but now da jd SMAN. Tak kisah la Pak Man ke Nahdzah ke SMAN ke apa jua nama hampa panggil dia tetap sek aku yg terchenta s chinese girl emoticons 6 Chinese Girl Emoticons (and Friends)... Ntah la punye la sayangkan Nahdzah sampai wat praktikal pun aku pilih sek tu walaupun mase tu aku da ade tawaran wat praktikal n keje kat tempat len. Hurmm... punya la semangat aku nak ngajar kat sek Nahdzah sampai termimpi-mimpi, bukan apa sek Nahdzah nie membawa 1001 erti dan kenangan untuk aku. Macam2 kenangan ada xkira la suka ke duka ke apa ke yang penting aku hepy denganya grey dust emoticons large 8 Grey Dust Emoticons (Korean). Aku nie tak la femes pun kat sek dulu kalo orang tanya nama aku kompem depa x kena punya tp tu la kan da kata jodoh kat Nahdzah balik2 p gak dok citu. Tapi n3 nie bukan aku nak citer pasai praktikal aku but bab kenangan lame2.

Godek p godek mai aku jumpa la album lama masa sek dulu la, album x la besar sgt tp leh la buh 6 keping 1 m/s. Time sek dulu aku nie pemalu sikit bab nk amik gambar nie (aku rasa la, hampa tgk xtau la) jadi gambar tak la banyak sgt ada dalam tu. Disebabkan pemalunya aku nie gambar aku cuma ada 3 album ja, hampa agak-agak kal0 aku ni jenis x malu bergambar brapa byk album aku ek.. huhuhus chinese girl emoticons 5 Chinese Girl Emoticons (and Friends)... Bile belek lama-lama gambar dulu rasa nak gelak sampai guling pun ada, mana taknya masa f0rm 1-2 aku nie xla chubby sgt tp bile dah makin meningkat usia makin la b0dy aku pun naik sama s chinese girl emoticons 9 Chinese Girl Emoticons (and Friends).. cuma satu ja aku suke tgk masa dulu muke aku n kawan-kawan semua suci dan kudus sahaja. Besa la semua x matured lg (skrg pun aku sama ja, jerawat je yg lain ). Ape la yg aku merapu meraban nie?? niat nk tunjuk gambo sek aku time mude-mude dulu. Gambo bawah nie ada yang aku amik dari kawan-kawan sekolah, yang dari album nnt aku upload yer skrg xley lg sbb Mr.canon aku kena masuk hospital sbb kena bah dakwat, Kecian dia tp lg cian kat sbb aku kena membayar kosnya nnt s chinese girl emoticons 10 Chinese Girl Emoticons (and Friends) makin pokai la saya...



Antara gambar yang ada :-


* Nie gambar sekolah aku yang asal, mase zaman Pondok Pak Man.


* Nie mase asrama laki terbakar, aku x ingt lak tahun bile


* Van yang setia bawa aku ke hospital dan bawa kami p lwn bola.


* Kedai ustaz Nasir tp kami panggil kedai Che P ja


* Mase hari tanda tangan buku rekod xsalah aku la. Gambar nie aku amik dr kawan.


* Pemandangan dari atas bukit besar


* Susur nie bawu ja buat tahun bile aku xpasti




* Bangunan kelas aku dulu sekarang da jadi kelas pelajar lelaki


* Tempat pelajar asrama main futsal petang2


* Gambar sekolah pandangan dari atas


* Asrama pelajar lelaki. Tak silap aku nama asrama nie Ibnu Khaldun


* Dulu nie asrama pelajar perempuan, kami pgl asrama E tapi sekarang semua d0k asrama baru. Pastu diganti dgn penempatan warden xsilap ckg salma dok cn pastu time praktikal aku lak jd penghuni. Banyak memori kat umah nie x caya tnya dak2 f0rm 1-2 thn nie.


* Sekolah Menengah Agama Nahdzah sekarang



* Wakil sekolah nie jangan main2


* Bersama cikgu Normayati dan cikgu Awanis, xsilap masa lawan kat penang






Nie pulak gambar kawan-kawan aku yang penah menceriakan SMAN satu ketika dahulu.



*1st batch Konvokesyen STAM 2006



* Windunya kat kalian semua....grey dust emoticons large 11 Grey Dust Emoticons (Korean)

wanie halim, yus, farehan, dard, watif, fisyah, ana, nabiela, atieqah, che as ( aku la 2 ), fizah, mierah twin, midah, syiefak, norina, lela, mierah

* yang nie xder dlm gambar tp tetap ada dlm ingatan .. cewah
k.pah, hosna, minah twin, umi zakiah, mazlina, nuun zatul, fadzilah, hijrah, fizah, syeefak basir, fateha, fatihah, wanie nordin, wanie hasan, mak su ieda, kinah, madihah, foziah, dayah mohamed, fathiyah, zainab, syidah, che roy, najwa baharom, ummu hani, rohmatun, naddiya, vilasine, majariya, amin, hadi, abe, syeikh hadi, fozi, nabil, wan bob, nuzul, mael, aswad, ayie, anas, kamarulzaman, azizi n byk lagi la... aku pun da x ingt nama byk sgt la. sowi yer kawan2

aku bukan sengaja x sebut nama yang lain yer tp mmg betul2 da kompius nie, besa la dulu kelas kita f0rm 1 pompuan saja dah 4 kelas belum campur kelas laki lagi + lak aku dok situ 2001 - 2006, belum campur yg baru masuk lagi la apa la... huhuhuhu sowi no besa la memori aku 512 MB ja nnt bile aku upgrade memori otakku nie bawu ingt kot. Kepada kawan2 sek aku dulu jgn la menyepi tanpa berita yer kalo ada yg masih kenal aku boleh la add FB aku untuk mengeratkan lg ukhuwah.. hehehe Naruto Emoticons (Friends)



SMAN da best Naruto Emoticons (Small Size)
salam sayang untuk SMAN terCHENTA s chinese girl emoticons 3 Chinese Girl Emoticons (and Friends)

1 comments:

miki said...

wuuuu~ rindunya!!

Post a Comment